Vaskeri

Foreningen har et vaskeri der er til rådighed for alle beboere i AB Hesseløgård. På denne side finder du en oversigt over vigtige informationer relateret til foreningens vaskeri. Det muligt at reservere maskiner i vaskeriet.

Adresse

Drejøgade 17, indgang i kælderen ved siden af porten. For at få adgang til vaskeriet, skal du anvende din nøgle der også virker til hoveddøren, porte osv.

Betaling

For at vaske skal man have et vaskekort. Det er et lille kort med en chip der minder om et Dankort. Betaling opkræves via kortet over huslejen.

Reservation af maskiner

Det er muligt at reservere maskiner enten på selve boksen der findes i vaskeriet eller via www.turtavlen.dk. Det er muligt at reservere op til 8 maskiner frem i tiden. Reservationen gælder fra den tid man har bestilt maskinen til og 15 minutter frem. Efter de 15 minutter er maskinen til rådighed for alle. BEMÆRK at det koster 10 kr. såfremt man ikke gør brug af en reservation.

Aktivering af vaskekort

For at kunne reservere via internettet skal vaskekortet aktiveres først. Dette gøres ved at sætte kortet i boksen og kortnummeret aflæses. Gå på www.turtavlen.dk og vælg A/B Hesseløgård. Vælg Klik her hvis du er en ny bruger!. Her indtastes kortnummer samt E-mail adresse og der bliver så tilsendt et kodeord til den indtastet mailadresse.

Bortkomne eller defekte vaskekort

Hvis et vaskekort er defekt eller blevet væk skal du kontakte Gårdmanden eller Administrator. Bemærk at der opkræves et gebyr for nye kort.

Brugsanvisning

Brugsanvisning er opsat i vaskeriet.

Fejlmelding

Ved felj kan du kontakte Gårdmanden eller Administrator. Af hensyn til andre brugere vil vi opfordre til at du sætte et skilt på maskinen hvis den ikke virker.

Priser

- Vaskemaskine 1 kan tage ca. 9 kg og koster 15 kr. pr. vask
- Vaskemaskine 2, 3 og 4 kan tage ca. 7 kg og koster 13 kr. pr. vask
- Tørretumbler 5 og 6 kan tage ca. 7 kg. og koster 3 kr. pr. 5. min. 

Vaskekort

Vaskekort kan fåes ved henvendelse til Gårdmanden eller Administrator. Bemærk at der opkræves et gebyr for et vaskekort..

Vaskepulver og vaskemiddel

Du skal selv medbringe vaskepulver og vaskemiddel

Åbningstider

Vaskeriet må bruges alle ugens dage. I hverdagene er der åbent fra 7.00 til 21.00 og i weekenderne fra 8.00 til 21. Udenfor dette tidsrum vil det ikke være muligt at igangsætte maskinerne.